Navormingen

De Artevelde Business Academy bundelt naast postgraduaten en begeleid afstandsonderwijs bij Officemanagement ook alle bijscholingen en studiedagen in het vakgebied business & management aan de Arteveldehogeschool:

Masterclasses Human Resources Management 

De masterclasses Human Resources Management reiken je de nodige tools aan om HRM binnen de organisatie naar een hoger niveau te tillen.  Wie verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid heeft vandaag zonder enige twijfel een veelzijdige job. Een helder, effectief en geaccepteerd personeelsbeleid ontwikkelen, is de sleutel tot succes. Denk strategisch mee om in te spelen op de uitdagingen van morgen.​

Losse modules Human Resources Management

Wens je één of meerdere modules van het postgraduaat Human Resources Management op te nemen? Dat kan. Ontdek hier uit welke losse modules ​je kan kiezen.

Masterclasses Kennis- en informatiemanagement

De masterclasses Kennis- en informatiemanagement reiken je de nodige tools aan om kennisopbouw te ondersteunen en doordacht gebruik te maken van kennis en informatie. Als kennismanager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van kennismanagement binnen jouw organisatie! Je brengt kennis over klanten, producten, processen en procedures bij elkaar, je zorgt ervoor dat medewerkers over de juiste kennis op het juiste moment beschikken, je denkt een nieuw beleidskader uit op het gebied van kennismanagement en bewaakt de uniformiteit van informatie over verschillende kanalen heen. 

 

Ontdek het overzicht van onze navormingen business & management. En blijf bij!